„Seaside Stories”, cel mai bine vândut spectacol al Teatrului de Stat, în turneu prin țară

185
„Seaside Stories”, cel mai bine vândut spectacol al Teatrului de Stat, în turneu prin țară - x-turneu-spectacol-1686041316.jpg
În perioada următoare, „Seaside Stories”, cel mai bine vândut spectacol al Teatrului de Stat, se află în turneu prin țară. După succesul repurtat luni, 5 iunie, la Oradea, în Festivalul Internațional de Teatru Oradea (FITO), pe 9 și 10 iunie va avea două reprezentații la Timișoara - Capitală Culturală Europeană, alături de celelalte două spectacole nominalizate la Premiul UNITER pentru Cel mai bun spectacol -  „Oedip Rege” de Sofocle, regia Declan Donnellan, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova și „Antonin Artaud. Familia Cenci”, după Shelley și Stendhal, regia Silviu Purcărete, Teatrul Național "Vasile Alecsandri" Iași.  

Reamintim constănțenilor că pot vota spectacolul și pe ceilalți nominalizați la premiile UNITER - Nina Udrescu (cea mai bună actriță în rol secundar), Theodor Șoptelea (cel mai bun actor în rol secundar) și Theodor Cristian Niculae (debut) la PARIUL PUBLICULUI, pe website-ul UNITER.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2323 secunde