La Sala Studio

Două reprezentații cu „Universuri Paralele”: una pentru persoane cu deficiențe de auz, alta la matineu

1085
Două reprezentații cu „Universuri Paralele”: una pentru persoane cu deficiențe de auz, alta la matineu - x-teatrul-de-stat-1680874563.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend, Teatrul de Stat Constanța a programat, la Sala Studio, două reprezentații ale spectacolului „Universuri Paralele” de David Lindsay-Abaire, în regia lui Radu Iacoban: sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 19:00, și duminică, 9 aprilie, la matineu, de la ora 12:00.

Reprezentația de sâmbătă, de la ora 19, este accesibilizată pentru persoane cu deficiențe de auz, traducerea în limba semnelor române fiind realizată live, de profesor interpret Lena Dermengiu.

Distribuția este alcătuită din: Mihaela Velicu, Cătălina Mihai/Ecaterina Lupu, Lucian Iftime, Lana Moscaliuc, Theodor Șoptelea/Cătălin Bucur. Pentru acest spectacol, Cătălina Mihai, care interpretează rolul lui Izzy, a primit la Festivalul „Buzău iubește teatrul”, în anul 2022, Premiul pentru cea mai bună actriță.

Spectacolul investighează, cu meticulozitate, cu empatie și cu umor, profunzimile durerii și felul în care personajele implicate gestionează diversele ei faze.

Piesa lui David Lindsay-Abaire a fost premiată în 2007 cu Pulitzer, iar în 2010 a fost ecranizată cu Nicole Kidman în rolul principal.

În schimb, reprezentaţia de duminică seară a spectacolului "Maria Tănase. O poveste", din motive obiective, a fost anulată. Contravaloarea biletelor cumpărate va fi returnată direct la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele achiziționate de la casă) sau automat prin platforma Mystage, în cazul în care biletele au fost achiziționate online. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9068 secunde