Ultimele evenimente din agenda Eforie Colorat

169
Ultimele evenimente din agenda Eforie Colorat - xeforiecolorat-1661860307.jpg

Articole de la același autor

În ultima săptămână din cadrul evenimentului generic intitulat Eforie Colorat, organizatorii - Asociația Forumul Artelor Vizuale - au pregătit multe surprize și activități dintre cele mai diverse.

În fiecare seară a acestei săptămâni, în grădina de vară din Eforie Sud vor rula filme, precum „Inside Out // Întors pe dos” (Regia: Pete Docter, Ronnie Del Carmen 2017); „Natură” cu Leonardo DiCaprio: „Before de Flood // Înainte de potop” (Regia: Fisher Stevens, 2016); „Soul //Suflet” (Regia: Pete Docter, Kemp Powers 2020); „House of Gucci” (Regia: Ridley Scott, 2021).

Pentru joi, 1 septembrie, și vineri, 2 septembrie, Centrul Europe Direct Târgoviște și Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu" Dâmbovița au pregătit două spectacole de teatru forum, începând cu ora 19:00. Cele două reprezentări fac parte din campania „Stă în puterea ta să schimbi ceva".

Pentru că în fiecare toamnă sărbătorim multilingvismul când se apropie Ziua Europeană a Limbilor, pe 2 și 3 septembrie 2022, elevii mai mici sau mai mari sunt invitați la Grădina de vară Cinemascop, între orele 18-20, la o serie de ateliere interactive și distractive menite să le stârnească interesul și curiozitatea față de culturile și limbile altor țări, în cadrul evenimentul „Calendarul descoperirilor lingvistice”

Sâmbătă 3 septembrie 2022, începând cu ora 16:30 este programat, la Releul Radio TV Techirghiol evenimentul „World Nature Conservation Day", alcătuit dintr-o serie de activități desfășurate pe malul lacului Techirghiol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4646 secunde