Virgil Ogășanu e "Playboy în timpul liber", la Casa de Cultură

868
Virgil Ogășanu e
Pe 7 decembrie, de la ora 19, Virgil Ogășanu, Diana Lupescu și Valeria Ogășanu vor juca la Casa de Cultură Constanța în spectacolul "Playboy în timpul liber", de Aleksandr Galin.
Autorul piesei țese cu ironie și umor întâlnirea a trei personaje, care își dezvăluie destinele, făcând echilibristică emoțională între râs și plâns, între deznădejde și speranță, între disperare și împăcare sufletească. O comedie romantică despre dragoste și deziluzie, despre singurătate și nevoia de tandrețe. Un spectacol despre nevoia de iubire și teama de singurătate…
Regia și scenografia sunt semnate de Diana Lupescu. Prețul unui bilet este de 50 lei.
Actori mari vin la Casa de Cultură și pe 15 decembrie, când va avea loc spectacolul "Pluralul englezesc", o tragicomedie cu Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cociaș, Armand Calotă și Delia Nartea.
Spectatorii vor avea posibilitatea de a face o incursiune în culisele vieții de familie, așa cum au fost ele gândite de Alan Ayckbourn, autorul piesei, unul dintre cei mai jucați dramaturgi englezi. Prețurile biletelor sunt de 50 și 60 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010
Stire din Diverse : "Nu va fi ce trebuie nici peste 20 de ani!"
Pagina a fost generata in 0.3156 secunde