Așa pregătiți cea mai bună marinată pentru pui
1154
Articole recomandate
Friptura de pui nu va ieși delicioasă dacă nu o marinați înainte de preparare. Iar pentru cea mai bună marinată de pui, Good Food recomandă următoarele ingrediente calculate pentru un pui: o căpățână usturoi, zeama de la o lămâie, o linguriță boia de ardei dulce, o lingură de miere, 50 ml ulei, o crenguță de cimbru proaspăt, sare și piper după gust. Mod de preparare: Usturoiul se curăță și se taie mărunt. Într-un vas se adaugă uleiul, mierea, zeamade lămâie, boia de ardei dulce, usturoiul mărunțit, apoi se amestecă. Se mixează timp de câteva secunde cu mixerul vertical. Se adaugă apoi sare și piper după gust, apoi cimbru proaspăt tăiat mărunt. Se folosește la marinarea cărnii de pui, gâscă sau rață. Rezultatele vor fi extraordinare, așa că merită efortul.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Joi, 06 Noiembrie 2014
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Joi, 28 August 2014
Joi, 28 August 2014
Joi, 09 Octombrie 2014
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Joi, 18 Septembrie 2014