Avantajul de a avea o bucătărie mică, frumoasă și ordonată

666
2
Avantajul de a avea o bucătărie mică, frumoasă și ordonată - bucatariemica-1374068214.jpg

Articole recomandate

O bucătărie mică, frumoasă și ordonată, ne poate aduce mai multe beneficii decât am crede. În primul rând, bucătăriile mici sunt ideale pentru persoanele care nu gătesc foarte des și care preferă o zonă de relaxare mai mare, în detrimentul unui spațiu de gătit. Astfel, o bucătărie mică poate fi integrată cu succes la mansardă - dacă vorbim de o locuință situată la etaj - sub scările dintr-o casă sau într-un open-space sub forma unui bar puțin mai mare. În al doilea rând, din pricina spațiului mic, nu vei mai avea tendința de a strânge toate mărunțișurile și lucrurile care, peste ceva timp, ți se vor părea inutile. În al treilea rând, costurile de amenajare ale unei bucătării mici vor fi cu mult reduse. De asemenea, spațiile mici sunt intime și personale. S-ar putea să vă doriți să petreceți mai mult timp acolo decât în oricare alt loc din casă, deși suprafața este limitată. În plus, dacă sunteți adeptul culorilor neutre, vă veți iubi bucătăria mică, deoarece acestea sunt potrivite în situația de față. Accesorizați din loc în loc cu nuanțe intense și nu veți avea motive să vă plângeți.

(Sursa: www.casamea.ro)

Comentează știrea

noni
18 iulie 2013
garsoniera

Acea imagine vine din garsonierele de la Energia. Astfel de bucatarii, mici si ordonate nu doresc la nimeni. Lasa sa am eu una mare, luxoasa si dezordonata, ca daca am bani de ea, am si 200 de lei pe luna pt o menajera care sa faca curat saptamanal.

Sabina
10 septembrie 2017
Bucatarii

De acord cu tine, numai ca, mai sunt si oameni care nu gatasc mult si atunci nu au nevoie de ditamai bucataria, sau mai sunt care nu-si permit o menajera sau un apartament cu o bucatarie mai mare. SI atunci, acest articol vine in sprijinul lor, sa le schimbe un pic viziunea, sa-i faca sa vada si avantajele unei bucatarii mici.

Răspuns la: garsoniera
Adăugat de : noni, 18 iulie 2013
Acea imagine vine din garsonierele de la Energia. Astfel de bucatarii, mici si ordonate nu doresc la nimeni. Lasa sa am eu una mare, luxoasa si...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7808 secunde