Cât te costă să faci fericită o femeie

236
Printr-un sondaj efectuat pe 2.000 de femei, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că reprezentantele sexului frumos pot fi făcute fericite fără prea mare cheltuială.


În topul listei lucrurilor care fac fericită o femeie se află o îmbrățișare spontană din partea partenerului. De asemenea, complimentele reprezintă o altă modalitate prin care femeilor le este adus zâmbetul pe buze, informează Daily Mail.

Printre alte lucruri care fac fericite femeile se numără primirea de flori și cadouri, dar acestea sunt încântate și când reușesc să obțină un târg bun sau își cumpără un parfum nou sau o lenjerie sexy. Un alt lucru care o poate face fericită este probarea unor haine care nu i se mai potriveau și care redevin bune de purtat.

Brânza reprezintă un aliment îndrăgit de femei, iar o ojă nouă poate face diferența în starea de spirit.

Un reprezentant al celor care au efectuat studiul consideră că pentru a face fericită o femeie nu îți trebuie foarte mulți bani. Surprinzător, o baie acasă este privită cu mai mult drag de femei decât o zi petrecută la spa, iar citirea unei cărți este o activitate mai bună decât privitul unei telenovele.

Dinții curați reprezintă un alt lucru important în viața unei femei, mai important chiar și decât prânzul în oraș cu prietenii sau observarea noii coafuri de către colegi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3456 secunde