Ce să faci pentru o carieră într-un domeniu nou

91
Ce să faci pentru o carieră într-un domeniu nou - 2octcariereaindomeniu-1380713122.jpg

Articole recomandate

În prezent, piața muncii s-a mai modificat. Au apărut noi joburi, noi posibilități. Pentru acestea este însă nevoie și de calificare. Potrivit EJobs.ro, cei cu studii superioare pot urma cursuri de consilieri pentru dezvoltare personală. Iată ce trebuie să știi dacă te-ai hotărât să mergi pe această cale. Pentru a te înscrie la un astfel de curs ai nevoie de studii superioare finalizate, cu diplomă de licență.

Ce beneficii ai: parcurgerea unui program complet (150 de ore), participarea la o formare sub supervizarea unui expert, obținerea unei certificări naționale și internaționale care îți oferă posibilitatea practicării profesiei de Consilier pentru dezvoltare personală recunoscută în UE, dobândirea de cunoștinte, abilități, tehnici, instrumente, aptitudini și atitudini necesare pentru lucrul cu clienții în cadrul sesiunilor de consiliere, îmbunătățirea relației cu cei din jur și autocunoaștere, explorarea, înțele-gerea și rezolvarea unor probleme din zona personală sau profesională.

Important! Intervenția specializată a consilierului pentru dezvoltare personală constă în ghidarea, susținerea și încurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici și instrumente specifice, în vederea sondării și relevării propriilor capacități și resurse și a conștientizării punctelor critice din existența proprie și a posibilităților de depășire a situațiilor neconvenabile, este de părere Mugur Bădărău, formator certificat, cu peste 15 ani de experiență în formarea profesională.

Costuri. Un modul costă în jur de 300 euro. De obicei, sunt mai multe module și poți beneficia de reduceri. Plata se face în lei, la cursul BNR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Când să ceri prima mărire de salariu
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Reguli de bună purtare pentru șefi
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Să porți sau nu costum la interviu?
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum te porți cu un coleg neserios
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Social : Coadă pentru un loc de muncă, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.8574 secunde