Cel mai sănătos meniu din lume

728
Cel mai sănătos meniu din lume - celmaisanatosmeniu-1396532472.jpg

Articole recomandate

Oamenii de știință britanici au realizat cel mai sănătos meniu cu putință. Pentru obținerea lui a fost nevoie de ani de zile în care cercetătorii de la Leatherhead Food Research, o organizație britanică independentă, au analizat 4.000 de reclame folosite de producători și supermarket-uri pentru a-i tenta pe consumatori. 


Meniul începe cu o terină de somon proaspăt și afumat, care conține Omega 3 și DHA (acid docosahexaenoic), benefic pentru artere, inimă și creier. Terina trebuie consumată alături de o salată cu un dressing din ulei de măsline extravirgin, care este bun pentru menținerea unui nivel normal al colesterolului.
O farfurie cu pui, linte și legume reprezintă o masă hrănitoare și sănătoasă, care corespunde cerințelor a 80 dintre testele analizate de cercetătorii de la Leatherhead Food Research. Proteinele din acest fel de mâncare contribuie la o creștere a masei musculare, iar acidul pantotenic conținut de linte reduce oboseala și îmbunătățește performanța mentală.
La desert, un iaurt amestecat cu nuci și sos de caramel fără zahăr este considerat perfect pentru digestie, dentiție și pentru controlul glucozei din sânge.
Prezența gumei de guar (E 412) în desert poate ajuta la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului, în timp ce lactoza contribuie la accelerarea tranzitului intestinal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Cât de repede știi să gătești
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Vineri, 01 Iunie 2012
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Joi, 31 Mai 2012
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Pagina a fost generata in 2.822 secunde