Cele patru destinații pe care trebuie să le vezi vara aceasta

139

Articole recomandate

Locurile pe care trebuie să le vizitezi într-o vară pot fi extrem de variate, dar sunt câteva pe care nu trebuie să le ratezi: 
1. Sighișoara - Nu rata festivalul medieval de la Sighișoara, care are loc la mijlocul verii și anume la sfârșitul lunii iulie. Domnițe și cavaleri se vor întinde cât vezi cu ochii pe străzile cetății medievale și artiști, cântăreți și meșteri vor lua cu asalt peisajul de basm al micului burg transilvănean.
2. Delta Dunării - Ia-ți gașca și transformă vara într-un timp și spațiu de visare, în locul unic de acest gen din Europa și anume Delta Dunării. Dacă nu cunoști deja că Delta este un paradis natural, un loc plin de tradiții dobrogene, cu lipoveni, români și turci ce conviețuiesc în pace, cu peisaje fantastice și cai sălbatici, rezervă-ți primul bilet către Tulcea și așteaptă-te la o aventură pe cinste.
3. Litoralul - Chiar dacă stai aproape de mare, nu strică o scurtă vacanță în altă stațiune de pe litoral. Nu poți da greș cu litoralul Mării Negre. Fie că este vorba de Vama Veche, Mamaia sau celelalte stațiuni de pe litoralul românesc, o cazare într-unul dintre hotelurile din Mamaia, la malul mării, pentru câteva zile, trebuie rezervată din timp, pentru că între lunile iunie și începutul lui septembrie tot românul se mută la mare. Așa că, din timp, rezerva-ți biletul către o stațiune de pe litoral.
4.  Pe cărări de munte - Unii preferă marea, pe timpul verii, însă multora le surâde și mai mult liniștea și răcoarea pe care o găsesc într-un sejur la munte. Tu alegi!
(Sursa: www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum alegem cortul potrivit?
Pagina a fost generata in 2.588 secunde