De revelion în Hua Hin, Thailanda

179
De revelion în Hua Hin, Thailanda - thailand1-1354914187.jpg
O ofertă de destinație de Revelion care sună cel puțin tentant, sau de invidiat, în funcție de posibilități, este Thailanda. Prețul ofertei este de 1.490 euro / persoană în care sunt incluse drumul (cu avionul, desigur) și taxele. Pachetul cuprinde 10 nopți și 11 zile cu micul dejun inclus. Oferta se referă la perioada 26 decembrie, 6 ianuarie, și pune la dispoziție și un ghid vorbitor de limbă engleză încă de la debarcarea pe aeroportul din Bangkok .

Astfel se poate petrece un sfârșit de an departe de frig și de stres pe plajele cu nisip fin, înotând prin apele limpezi-verzulii, testând numeroasele sporturi nautice care se pot practica aici, pe lângă o largă varietate de excursii în diverse și exotice locuri: de la sătucuri pescărești la palate.

Hua Hin este cea mai veche și tradițională destinație thailandeză, care combină atracțiile destinației de vacanță moderne cu farmecul si fascinația portului pescăresc, încă în funcțiune. Un fel de agroturism într-o insulă exotică. Hua Hin este destinația favorită a thailandezilor de mai bine de 70 de ani. Turiștii de azi ai Hua Hin-ului simt încă atmosfera specială și vechiul lui farmec. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : "Love Hotel" pentru câini
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Diverse : Focul viu din Buzău
Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Actual : TRAFICANȚI de...COBRE VII!
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : În vizită la întemeietorii Tomisului
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Singura biserică cu două altare
Pagina a fost generata in 0.4199 secunde