Decorarea casei - tendințe de toamnă

130
Decorarea casei - tendințe de toamnă - decordetoamna-1379349035.jpg

Articole recomandate

Pentru că odată cu un nou anotimp vine și o colecție nouă, trebuie să ajustăm și să achiziționăm accesorii potrivite pentru casa noastră.

Și pentru că toamna aduce în spate sezonul rece, în acest anotimp trebuie să ne îndreptăm atenția către lucrurile mici, dar care fac diferența, trebuie să ne îndrep-tăm spre culorile care evidențiază această trecere și la modul în care acestea, ulterior, ne afectează stilul de viață.

Modul în care îți decorezi casa îți afectează viața

Casa ta ar trebui să fie refugiul tău cel mai mare, în care să vrei să ajungi cu plăcere și de unde să nu pleci obosit sau nervos.

Redecorează-ți casa la buget mic

Creează-ți atmosfera de sezon în casă, folosește culori și decorațiuni pe ideea de sezon. Folosește rame foto bio din lemn închis la culoare nelăcuit, brut și va fi superb. Fă contrast puternic, așează între două asemenea rame, o lampă albă, bej sau auriu-maronie cu protecția din jurul becului în culori asemănătoare.

Covorul potrivit casei tale

Culoarea cuverturii de pe canapea și de pe pat să fie în ton cu cele de afară, adică un maroniu, mov, auriu, bej, pământiu, roșu foarte închis. Aruncă și niște pernuțe decorative și va fi un ansamblu extraordinar. Dacă vrei să folosești și pernuțele, atunci folosește, de asemenea, în contrast, nu te lăsa prinsă într-un total de culori închise. Dacă ai folosit cuvertura bej, atunci folosește pernuțele maro închis sau mov închis și vice-versa.

(sursa:www.feminis.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum alegi un decor unisex acasă
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o locuință fresh
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o mansardă de poveste
Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru recondiționarea mobilei
Pagina a fost generata in 2.5304 secunde