Delicii culinare prietenoase cu silueta

320
2
Delicii culinare prietenoase cu silueta - 15iandeliciiculinareprieten-1389894850.jpg

Articole recomandate

Sărbătorile de iarnă au trecut, nu însă și preocuparea pentru readucerea siluetei la standardele dorite. Pentru a reuși acest lucru, nu trebuie să te înfometezi sau să renunți la deliciile culinare. Potrivit www.clickpentrufemei.ro, important este numai să ai grijă ce și cât mănânci. Iată ce preparate culinare s-au dovedit extrem de prietenoase cu silueta perfectă: 
Brioșe dietetice. În loc să pregătești prăjituri cu mult zahăr și creme care vor transforma un banal desert într-o adevărată bombă calorică, poți pregăti ceva bun și sănătos. Prepară brioșe aromate cu scorțișoară și astfel vei pune mai puțin zahăr în compoziție. Înlocuiește untul cu ulei vegetal, adaugă câteva fructe urscate și vei reduce considerabil numărul caloriilor consumate.
Băuturi calde. O cană aburindă cu ciocolată caldă sau de cafea cu lapte poate fi oricând o invitație apetisantă, greu de refuzat. Însă ce ai spune dacă ai putea opta pentru o băutură la fel de bună, dar care-ți va păstra talia de viespe? Optează pentru o cană de ceai verde aromat cu bucăți de ananas sau o ceașcă de ceai de merișoare, în care să adaugi un strop de miere. Aceste băuturi nu doar că-ți vor ține de cald în zilele friguroase, dar te vor hidrata și te vor încărca cu energie, astfel încât să-ți începi ziua în forță.
Orez în stil mediteranean. Fierbe orezul cu supă de carne, adaugă un strop de unt, câteva frunze de salvie și acest preparat va deveni garnitura perfectă pentru somon sau pentru friptura de curcan la grătar. 


Comentează știrea

christian louboutin shoes uk
28 februarie 2014
christian louboutin shoes uk

red bottom heels jimmy choo Stiri Diverse : Delicii culinare prietenoase cu silueta | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes uk http://amrhelmy.plazapm.com/images/christian-louboutin-clearance.asp

nike pas cher
8 mai 2014
nike pas cher

Isn't working together with iphone4. 3. When you make an effort to significance photographs typically the iphone app be unsuccessful. nike pas cher http://www.alpaceram.com/content/chaussures-nikepascher/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Lasagna cu brânză
Luni, 23 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Zacuscă picantă
Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Diverse : Blat crocant de pizza
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Rețete pentru pici: șarlotă cu mere
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Pilaf cu pui și roșii
Sâmbătă, 09 Iunie 2012
Stire din Diverse : Pui cu migdale
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Diverse : Biscuiți de turtă dulce
Pagina a fost generata in 2.572 secunde