Fosta iubitului tău nu are limite?

84
Fosta iubitului tău nu are limite? - fostaiubitului-1374754734.jpg

Articole recomandate

Ești într-o relație nouă, de care ești foarte încântată. Lucrurile ar fi stat și mai bine, însă, dacă fosta iubitului tău nu ar fi rămas încă prezentă în viața voastră. Cum procedezi atunci când aceasta depășește limitele bunului simț și intervine constant în relația voastră?

Vorbești cu iubitul tău despre asta. Poate că iubitul tău știe de ce fosta lui se comportă așa. Poate că lucrurile au rămas cumva nerezolvate între ei și de aceea ea își varsă frustrările acum pe unde apucă. Spune-i iubitului tău că te deranjează comportamentul fostei lui iubite și roagă-l să discute el cu ea pentru că probabil tot ce are ea nevoie este de o explicație, de ce s-a terminat între ei.

O confrunți chiar tu. Dacă știi toate datele situației și ești o tipă hotărâtă să își apere relația, abordeaz-o pe fostă și propune-i un tête-à-tête. Ție îți datorezi o discuție civilizată între doi adulți. Dacă nu acceptă sau o face doar ca să te jignească în față, atunci ridică-te și plecă de la întâlnire. Este evident că nu este o persoană rațională și nu este dispusă să înțeleagă situația.

O ignori. Amândoi, și tu și iubitul tău o ignorați pe fosta care se face astfel de râs în fața prietenilor comuni. Nu se poate abține de la a vă vorbi de rău în fața celorlalți și inventează tot felul de povești nebune? Va pica în ridicol în ochii tuturor pentru că s-a coborât la un nivel mult prea jos și se va opri pentru că nu va obține nicio reacție din partea voastră.

Nu îi intra în joc! Orice-ar fi, nu îi răspunde cu aceeași monedă. Dacă obține o astfel de reacția din partea ta va duce situația asta și mai departe, cine știe în ce se va transforma. Păstrează-ți demnitatea și las-o pe ea să și-o șifoneze, dacă nu are altceva mai bun de făcut.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Diverse : Infidelitatea pe internet
Pagina a fost generata in 1.5116 secunde