Învață să fii seducătoare

257
Învață să fii seducătoare - fiiseducatoe-1375455969.jpg

Articole recomandate

Orice femeie își dorește să fie plăcută de cei din jur, mai ales de bărbați. Dar pentru acest lucru trebuie să urmezi o serie de sfaturi pentru ca efectul să fie cel dorit.

Ai grijă de corpul tău. Corpul este, fără îndoială, cel mai bun atu al tău în jocul seducției, tocmai de aceea trebuie să ai mare grijă de el. Și când spunem "grijă" nu ne referim doar la îngrijirea pielii cu creme, ci și la alte aspecte, care țin de tonifierea mușchilor, adoptarea unei diete sănătoase și reducerea celulitei. Cu cât ai mai multă grijă de corpul tău, cu atât arăți mai bine și devii mai atrăgătoare în ochii urmașilor lui Adam.

Fii feminină, grațioasă. Uneori, ai tendința de a trece în tabăra bărbaților pentru a le capta atenția, însă trebuie să știi că atitudinea ta nu garantează succesul. De ce? Întrucât cei mai mulți bărbați de calitate admiră și sunt cuceriți mai ușor de doamnele și domnișoarele care sunt grațioase, feminine. Așadar, nu încerca să pari cool, să dai impresia că te pricepi la fotbal sau la golit sticlele de bere în fața domnilor. Poți lăsa o impresie greșită și nu reușești să te faci dorită.

Asigură-te că miroși bine. Parfumul pe care îl lași în urma ta este una dintre cele mai puternice arme de seducție, așa că profită de acest avantaj atunci când vrei să fii dorită de bărbați.

Cel mai bine este să investești într-un parfum de calitate, a cărui aromă persistă mult timp. Un bărbat care se va apropia de tine va reacționa mult mai bine în fața avansurilor tale, dacă va simți o aromă dulceagă, dar în același timp proaspătă și energizantă.

Zâmbește. Zâmbetul este adesea mai atrăgător decât o rochie mulată, o pereche de buze rujate din belșug sau un decolteu obraznic. Nu o spunem noi, ci așa arată datele unui studiu recent realizat de un site de matrimoniale din America. 71% dintre bărbați au spus că sunt cuceriți mai des de femeile care zâmbesc și sunt vesele, decât de cele care apelează la artificii pentru a fi sexy.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Diverse : Oare de ce nu te mai iubește?
Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Diverse : Călătorește cu stil  pe timp de vară
Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Masaj erotic… De ce nu?
Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Spune "Pa!" vergeturilor
Pagina a fost generata in 2.3987 secunde