Regenerare prin crioterapie, la Centrul de Recuperare Medicală AXIS

1833
1
Regenerare prin crioterapie, la Centrul de Recuperare Medicală AXIS - axisfotolitoral2-1377244365.jpg

Articole de la același autor

La Centrul de Recuperare Medicală AXIS din Constanța beneficiați de cele mai de avangardă terapii, care asigură refacerea cea mai rapidă a unui organism traumatizat (de boli sau de vârstă). Pe lângă kinetoterapie, masaj și electrofizioterapia completă cu toți curenții de joasă și medie frecvență,


Cele mai noi terapii oferite sunt:
● Criosauna sau terapia la minus 180ºC
● Terapia cu Diaplus
● Elongații ale coloanei vertebrale.


Încercați puterile terapeutice ale frigului, la AXIS - Centru de Recuperare Medicală! Vreți să slăbiți, să arătați mai tânăr/ă sau suferiți de diverse afecțiuni și medicul v-a recomandat recuperare medicală? În toate aceste situații, răspunsul este criosauna. Iar centrul AXIS deține singura cabină de criosaună din Sud-Estul țării!


O ședință în cabina de criosaună, de doar 1-3 minute, la temperaturi cuprinse între - 120º C și – 180º C vă va readuce zâmbetul pe buze! Și nu vă îngrijorați, veți resimți frigul mai puțin decât la o scăldare în apă rece. 


Crioterapia este si o metodă revoluționară de înfrumusețare, căci ajută la întinerirea pielii și la pierderea în greutate, luptând înverșunat și împotriva celulitei. Dar are mult mai multe beneficii: întărirea fizică a organismului (o serie de proceduri este echivalentă cu trei - patru ani de antrenamente fizice intense), întărirea sistemului imunitar, recuperarea rapidă și eficientă după boli sau intervenții chirurgicale. S-a dovedit, de exemplu, că aerocrioterapia este utilă pentru tratamentul sterilității, a oboselii cronice sau a diverselor traumatisme suferite. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la 0241/.559.969 și să vă faceți o programare!




Comentează știrea

Daniel
7 mai 2014
Axis security

La axis nu se dadea spor de noapte si toate bonurile in perioada 2011-2013 la 21 de posturi dadeu 16 bonuri si salariul in doua rate tarziu.

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 August 2013
Stire din Diverse : Aqua-park la Năvodari
Pagina a fost generata in 1.067 secunde