Top Ten belele în Windows 7

671
Top Ten belele în Windows 7 - 3176e37d41bdabda782fa372874a4fa6.jpg
31% dintre problemele întâmpinate de utilizatorii Windows 7 survin la instalare, conform unui studiu realizat de compania de relații cu clienții iYogi, citat de hit.ro.
Windows 7 este unul dintre cele mai intens testate sisteme de operare Microsoft din istorie, mulțumită disponibilității la scară largă a unei variante beta publice, precum și a unei versiuni release candidate. Cu toate acestea, problemele nu au întârziat să apară după lansarea oficială.
Cele mai multe plângeri au venit din partea utilizatorilor cărora le-a crăpat instalarea lui Windows 7. Alții s-au plâns că lipsesc componente și applet-uri după instalare, în timp ce unii utilizatori au remarcat absența unei teme Aero.
Iată lista celor mai frecvente zece probleme întâlnite în Windows 7, conform Ars Technica: 1. Probleme la instalare - 31%; 2. Applet-uri și componente lipsă - 26%; 3. Probleme cu tema Aero - 14%; 4. Unitatea DVD indisponibilă în Windows 7 (deși este vizibilă în BIOS și driver-ul funcționează) - 8%; 5. Extensii de fișier ascunse - 6%; 6. Prea multe minidump-uri - 6%; 7. Probleme cu Aero snap (opțiune în Windows 7 pentru mutarea și repoziționarea ferestrelor dintr-o singură mișcare) - 3%; 8. iPhone nu se sincronizează cu Windows 7 (de obicei cu ediția pe 64 de biți) - 2%; 9. Icogramele personalizate sunt schimbate la aplicarea unei noi teme - 2%; 10. Probleme cu taskbar-ul (imposibilitatea de a deosebi o aplicație care rulează de o icogramă din taskbar) - 1%.

În China, Windows 7 piratat se vinde pe stick-uri!
Un pachet 10-in-1, care con-ține Windows 7 Ultimate însoțit de o serie de utilitare, se găsește de vânzare pe USB Stick pe piața neagră din China, notează hit.ro. Potrivit Ars Technica, pre-țul pachetului este de doar 14 dolari, în condițiile în care stick-ul este un Netac U208 de 8GB. Producătorii pachetului au reușit să îi confere un aspect autentic, iar sistemul de operare Windows 7 Ultimate și utilitarele care îl însoțesc sunt disponibile dintr-o singură interfață grafică, scrisă special pentru această "ofertă". Însă cireașa de pe tort este faptul că pachetul W7 Ultimate pretinde să fie Signature Edition, cu semnătura CEO-ului Microsoft, Steve Ballmer. Versiunea Signature Edition oficială a fost disponibilă doar la party-ul de lansare a lui Windows 7 și este evident că Ballmer nu are nimic de-a face cu versiunea pirat din China.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4062 secunde