Trucuri pentru o viață sexuală sănătoasă la orice vârstă

658
Trucuri pentru o viață sexuală sănătoasă la orice vârstă - viatasexualalaoricevarsta-1363094322.jpg
Cercetătorii au arătat că aproape jumătate dintre bărbații și femeile de peste 45 de ani sunt mai puțin satisfăcuți de viața lor sexuală decât erau în urmă cu zece ani. Te poți bucura de o viață sexuală sănătoasă și distractivă, indiferent de vârsta pe care o ai, cu condiția să nu te lași dominat de rutină. Iată câteva trucuri: 


Fii creativ! Încearcă abordări diferite atunci când vine vorba despre sex. Dacă ți-ai dorit vreodată să încerci o nouă poziție sexuală, acum este momentul să o faci. Orice abatere de la rutină poate face ca viața ta sexuală să fie din nou satisfăcătoare.

Dacă până acum făceai sex seara, încearcă să faci sex dimineața. Sau, dacă preferi de obicei dormitorul, ai putea încerca o cameră nouă.

Pune-ți în practică fanteziile sexuale! Fanteziile sexuale îți pot condimenta, fără îndoială, viața sexuală. Vorbește-i partenerului tău despre ele! Reține că este important să renunți la prejudecăți atunci când vine vorba despre ce se întâmplă în dormitor, pentru a te bucura de o viață sexuală împlinită.

Preia inițiativa în pat! Dacă partenerul tău este întotdeauna cel care inițiază sexul, este timpul să iei măsuri. Pentru a-i retrezi pasiunea partenerului tău, surprinde-l cu o atitudine specială atunci când se așteaptă mai puțin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Diverse : Cum îți păstrezi partenera fidelă?
Marţi, 05 Martie 2013
Stire din Diverse : De ce nu mai ai  chef de sex?
Pagina a fost generata in 1.5807 secunde