Zonele erogene - mit sau realitate?

151
Zonele erogene - mit sau realitate? - zoneleerogene-1371386434.jpg

Articole recomandate

De-a lungul anilor, sexul a devenit un subiect din ce în ce mai discutat. Odată cu apariția numeroaselor informații reale, utile, au luat naștere însă și o mulțime de mituri, astfel că nu se mai știe exact ce este adevărat și ce este fals. Iată câteva exemple.

Toate avem aceleași zone erogene - MIT

Zonele considerate a fi cele mai sensibile din punct de vedere al excitabilității sunt, în mare parte, aceleași. Totuși, există numeroși factori care influențează recepti-vitatea, cel mai important dintre ele fiind influența psihologică. Emoțiile negative scad considerabil libidoul, astfel că o zonă considerată erogenă poate să nu acționeze normal, ba chiar poate transmite senzații neplăcute.

Nu există zone erogene care să garanteze orgasmul - REALITATE

Oricât de sensibilă ar fi o zonă erogenă, ea nu poate garanta orgasmul, însă joacă un rol important în atingerea lui. Pentru a obține efectul maxim, e nevoie de atenție și răbdare. Tocmai pentru că pot fi ușor influențate de factori externi, nu trebuie să presupunem că un loc va răspunde pozitiv la stimuli de fiecare dată.

Simpla stimulare a sânilor, de ajuns pentru atingerea orgasmului - REALITATE

Sânii sunt una dintre cele mai erogene zone ale corpului femeilor. Când sunt stimulați, anumite fibre din mamelon se "strâg", întărind, astfel, sfârcul. Starea crescută de excitație sporește fluxul sanguin, mărind circumferința bustului. Din acest punct, unele femei pot atinge orgasmul, prin stimularea inten-sivă a acestei zone.

Punctul G e cea mai rapidă cale către orgasm - MIT

Misteriosul punct G (inițiala medicului care l-a descoperit - Grafenberg) se află în interiorul vaginului și are o textură ușor aspră. Cercetătorii au lansat recent o nouă ipoteză, conform căreia punctul G nu ar fi altceva decât o "prelungire" a clitorisului. Această zonă dispune de 8.000 de terminații nervoase, deținând astfel recordul.

(sursa: www.e-joy.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Sex cu o copilă de 14 ani
Pagina a fost generata in 3.672 secunde