A fost semnat contractul de finanțare pentru lucrările de modernizare și extindere a portului Ovidiu

237
A fost semnat contractul de finanțare pentru lucrările de modernizare și extindere a portului Ovidiu - afostsemnatcontractuldefinantare-1630606233.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizare și extindere capacitate de operare în portul Ovidiu”. Sunt prevăzute lucrări pentru modernizarea și reabilitarea construcțiilor de acostare existente pe malul drept al Canalului Poarta Albă - Midia Năvodari, prin realizarea de facilități necesare desfășurării activității specifice. Totodată va fi construit un nou port pe malul stâng, pentru mărirea capacității de operare a mărfurilor. Acesta va oferi facilități pentru acostare și efectuare de operațiuni portuare în condiții de siguranță și securitate și va asigura furnizarea utilităților necesare.

Obiectivul principal al proiectului este creșterea volumului de mărfuri tranzitate pe căile navigabile interioare. Valoarea totală a acestuia este de 70.415.195,82 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 56.693.729,74 lei, iar valoarea finanțării nerambursabile acordată de Comisia Europeana este de 48.189.670,28 lei. Perioada de implementare a proiectului este cuprinsă între 4 februarie 2020 și 28 februarie 2024.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5026 secunde