A început livrarea primelor autovehicule Transit Courier şi Tourneo Courier produse de Ford Otosan la Craiova

200
A început livrarea primelor autovehicule Transit Courier şi Tourneo Courier produse de Ford Otosan la Craiova - 1-1702028934.jpg

Articole de la același autor

Ford Otosan a început încărcarea primelor garnituri de tren şi trailere cu noile modele Transit Courier şi Tourneo Courier produse la Craiova, care vor pleca pentru livrare spre clienţii din Europa şi Turcia.

Potrivit Ford România, în acest context, compania a invitat la fabrica Ford Otosan din Craiova primii săi clienţi de Transit Courier, care au avut ocazia să viziteze fabrica şi să descopere totodată procesele de producţie a modelelor Ford construite în România.

Proiectate împreună de echipele Ford Otosan şi Ford, dezvoltat şi produs de Ford Otosan, noile modele ale gamei Courier se alătură pe linia de producţie modelului Ford Puma şi vor dispune împreună şi de versiuni complet electrice, care vor fi produse la uzina din Craiova în 2024.

Ford Otosan a început producţia noii game Courier în luna octombrie a anului în curs. Pentru a sprijini producţia noii generaţii a gamei Courier la uzina din Craiova, Ford Otosan a demarat deja o investiţie de 490 de milioane de euro şi a desfăşurat o campanie majoră de recrutare, creând 1.300 de noi locuri de muncă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.424 secunde