Renault dezvăluie numele noului său SUV coupé de segment D

241
Renault dezvăluie numele noului său SUV coupé de segment D - 1-1684998268.jpg

Articole de la același autor

Renault dezvăluie numele viitorului său SUV coupé de ultimă generație: Rafale. Acesta completează familia de modele cu motoare hibride E-Tech bazate pe platforma CMF-CD. După Austral şi Espace, Rafale se poziţionează ca noul flagship al gamei Renault şi marchează ofensiva mărcii în segmentul D.

Alegerea numelui este inspirată de trecutul impresionant al Renault în domeniul aeronautic. Trebuie să te întorci în timp până la începutul secolului al XX-lea pentru a înţelege ce leagă Renault de aviaţie. La acea vreme, marca franceză era un pionier în fabricarea motoarelor cu ardere internă pentru vehicule, dar şi pentru trenuri (vagoane) şi avioane. În 1933, Renault a cumpărat producătorul Caudron pentru a crea compania Caudron-Renault. Cum toate avioanele au fost numite după un vânt notabil, în consecinţă, şi C460, un avion de curse cu un singur loc, proiectat să doboare recorduri, a fost redenumit RAFALE în 1934.

Astăzi, Renault reînvie istoria, bazându-se pe punctele forte ale legendarului Caudron Rafale pentru a întruchipa vârful de gamă al mărcii. Semantica numelui cu referire la vânt şi silueta camuflată prezentată trezesc instantaneu sentimentul de performanţă, îndrăzneală, emoţie şi caracter puternic.

Noul Renault Rafale va avea premiera mondială la cel de-al 54-lea Salon Internaţional de Aeronautică şi Spaţiu de la Le Bourget, pe 18 iunie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6865 secunde