Fiscalitate, energie, agricultură. INFO economic

125
Fiscalitate, energie, agricultură. INFO economic - 1-1684999189.jpg

Articole de la același autor

l Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) a solicitat autorităţii fiscale prorogarea termenelor de 25, respectiv 30 mai 2023 pentru depunerea declaraţiilor fiscale şi a situaţiilor financiare anuale acuzând disfuncţionalităţi ale sistemului informatic al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. De asemenea, CECCAR, ca reprezentant al celor peste 35.000 de liber-profesionişti contabili, a cerut să nu li se aplice contribuabililor sancţiunile prevăzute de lege pentru depăşirea termenelor legale de depunere a declaraţiilor corespunzătoare.

l NuScale Power s-a alăturat Forumului Atomic Roman (ROMATOM) ca membru susţinător al obiectivelor asociaţiei pentru dezvoltarea proiectelor energice nucleare şi pentru dezvoltarea viitoarei generaţii de experţi, ingineri şi operatori în tehnologie nucleara avansată din România. România, a doua ţară după SUA şi prima din Europa care va implementa o centrală electrică NuScale VOYGRTM SMR, are peste 26 de ani de experienţă în operarea în siguranţă a centralelor nucleare.

l Perspective de dezvoltare ale acvaculturii, dezbătute în cadrul unei conferinţe internaţionale organizate, la Bucureşti, de Ministerul Agriculturii, cu sprijinul Eurofish. Pe parcursul celor două zile de dezbateri, conferinţa a cuprins trei sesiuni, care s-au axat pe următoarele subiecte: acvacultura de apă dulce, acvacultura de apă sărată, pieţe şi certificare, bucurându-se de participarea unor experţi internaţionali şi locali. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2968 secunde