Smart Energy Expo. Tehnologii din domeniul energiei inteligente, prezentate la Constanţa

303
Smart Energy Expo. Tehnologii din domeniul energiei inteligente, prezentate la Constanţa - 1-1684843093.jpg

Articole de la același autor

Începând de joi, 25 mai, şi până duminică, 28 mai, Pavilionul Expoziţional Constanţa va fi gazda celei de-a doua ediţii a Smart Energy Expo, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa.

Pregătit cu mare grijă la detalii de către organizatori, Smart Energy Expo 2023 se anunţă a fi la un nivel superior primei ediţii, platforma manifestării deschizând mai multe paliere de lucru, atât pe plan naţional, cât şi extins, cu participare internaţională. Expoziţia va reprezenta platforma ideală prin care societăţile care doresc să îşi promoveze produsele, tehnologiile sau serviciile în special din domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe.

Manifestarea va reuni un număr important de expozanţi, care vor avea ocazia să-şi prezinte produsele şi soluţiile din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri, dar şi staţii de încărcare pentru maşini electrice, soluţii pentru iluminat şi alimentare cu energie electrică, independente de reţeaua convenţională, care să eficientizeze consumul de energie electrică şi termică cu ajutorul dispozitivelor smart home etc.

De asemenea, producătorii de energie din surse convenţionale vor prezenta soluţiile identificate pentru facilitarea accesului către tranziţia verde.

„Aşa cum s-a întâmplat şi la ediţia din 2022, pe durata evenimentului, urmează să fie programate dezbateri pe teme precum sursele de finanţare nerambursabile pentru eficienţa energetică, digitalizarea şi mobilitatea urbană durabilă, tranziţia energetică în domeniul public, eficienţa energetică şi eficientizarea costurilor companiilor, securitate energetică şi geostrategie”, a declarat directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Ruxandra Serescu.

În cadrul Smart Energy Expo 2023, un rol important va fi acordat dezbaterilor publice sub forma unor ateliere de lucru care vor pune la aceeaşi masă sectorul energetic cu cel public şi mediul nonguvernamental şi cel academic într-o încercare de identificare a celor mai bune soluţii pentru atingerea obiectivelor de decarbonare stabilite la nivelul Uniunii Europene.

„Vă vom prezenta tehnologia noastră revoluţionară pe bază de grafen şi noua tehnologie de încălzire în pardoseală pe bază de grafen. Totodată, avem plăcerea să îi avem alături de noi pe inventatorul tehnologiei PVGraf şi preşedintele FreeVolt Global, Lukasz Nowinsky, şi pe CEO-ul FreeVolt Europe, Mateusz Zjawinski.

Vă aşteptăm cu mic cu mare - om tehnic, investitor sau entuziast - să vedeţi inovaţia PVGraf cu ochii voştri”, au transmis reprezentanţii FreeVolt Romania.

XXX

Smart Energy Expo 2023 este un eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa, Asociaţia pentru Dezvoltare Regională şi Politici Europene şi Consiliul Judeţean Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6895 secunde