Afaceri, industrie chimică, cumpărături online. INFO economic

225
Afaceri, industrie chimică, cumpărături online. INFO economic - info-1702061265.jpg

Articole de la același autor

l Hidroelectrica a semnat un contract-cadru în valoare de circa 67,9 milioane de lei, pentru transferul de afacere de la Uzina Constructoare de Maşini Reşiţa (UCMR) către companie, ce vizează eficientizarea activităţii de mentenanţă şi retehnologizare. Tranzacţia urmează să se finalizeze prin îndeplinirea unei serii de condiţii suspensive, care includ, printre altele, aprobarea acesteia de către acţionari în cadrul AGA Hidroelectrica. Preţul total pentru transferul dreptului de proprietate asupra afacerii şi a tuturor bunurilor care intră în perimetrul tranzacţiei este de 67,879 milioane de lei.

l Compania Azomureş a anunţat, vineri, 8 decembrie, că este nevoită să suspende producţia de amoniac şi îngrăşăminte în luna decembrie, pe fondul lipsei unui angajament strategic clar din partea autorităţilor. Directorul general al Azomureş, Josh Zacharias, a avertizat asupra unei crize care se profilează în agricultura şi industria românească şi a invocat presiunea asupra costurilor din cauza inflaţiei locale, practicile anticoncurenţiale şi o viitoare taxă de 1% pe venituri.

l Doar 7% dintre victimele fraudelor din mediul online, la nivel internaţional, reuşesc să îşi recupereze banii pierduţi, iar aproximativ 60% dintre respondenţi au declarat că aceste atacuri le-au provocat un impact emoţional foarte puternic, relevă un raport realizat de Global Anti Scam Alliance. Astfel, ING Bank România şi Directoratul Naţional pentru Securitate Cibernetică au lansat un avertisment pentru toţi utilizatorii de carduri pentru a fi vigilenţi atunci când fac cumpărături online, văd oferte promoţionale pe reţelele sociale sau rezervă o vacanţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1295 secunde