Au început înscrierile la concursul național de educație financiară – Olimpiada ASF

106
Au început înscrierile la concursul național de educație financiară – Olimpiada ASF - auinceputinscrierilelaconcursuln-1664991560.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea de Supraveghere Financiară, în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, organizează cea de-a doua ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada ASF, dedicat tuturor elevilor de clasa a VIII-a și a XI-a din România. Înscrierile la concurs pot fi efectuate în perioada 4 -17 octombrie 2022.

Concursul este structurat în trei etape și se va desfășura online în perioada 26 noiembrie 2022 – 25 martie 2023, prima etapă fiind programată în data de 26 noiembrie 2022, iar ultima în data de 25 martie 2023 în cadrul săptămânii dedicate evenimentului internațional Global Money Week 2023.

Olimpiada ASF își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor. Este important ca ei să cunoască în mod corect principiile și mecanismele pieței financiare non-bancare, precum și produsele și serviciile aferente acesteia.

Dotată cu premii atractive, Olimpiada ASF va fi și ocazia de a promova școlile și liceele care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor. Regulamentul concursului și informații utile despre înscriere se găsesc pe site-ul https://edutime.ro/olimpiada-asf/. Înscrierile la concurs sunt deschise tuturor elevilor de clasa a VIII-a și a XI-a de la unități școlare din România, indiferent de tipul acestora.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5045 secunde