Auchan a finalizat achiziția celor 20 de hipermarketuri Real în România

274

Articole de la același autor

A fost finalizată tranzacția Auchan - Real vizând achiziția a 20 de hipermarketuri Real în România, ca urmare a acordului semnat pe data de 30 noiembrie 2012 între Grupul Auchan și Metro Group și a validării pri-mite din partea Consiliului Concurenței din România la sfârșitul lunii iulie, au anunțat, ieri, reprezentanții Auchan.

"Calendarul nostru este unul ambițios, dorim să realizăm convergența celor 20 de magazine și trecerea sub marca și comerțul Auchan în mai puțin de un an", a declarat Patrick Espasa, director general Auchan România.

Auchan România, în noua sa dimensiune, ajunge la 31 de magazine deschise și alte două în construcție, o suprafață netă de vânzare de 252.000 metri pătrați, peste 10.000 de angajați, trei platforme logistice, 70 milioane de clienți anual și o cifră de afaceri comună de peste 4,5 miliarde de lei, fără taxe. Compania devine, astfel, unul din primii cinci cei mai mari angajatori privați din România și a doua rețea de comerț, ca suprafață totală de vânzare la nivel național. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.437 secunde