Banking, energie, finanţe. INFO economic

118
Banking, energie, finanţe. INFO economic - 1-1696503590.jpg

Articole de la același autor

l CEC Bank lansează Pachetul Student Free, care include cont curent în lei şi euro, card de debit Student Free, Internet Banking şi Mobile Banking şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 ani şi 24 ani. Potrivit unui comunicat al băncii, comisionul de administrare este zero, iar produsul este disponibil 100% online.

l Numărul prosumatorilor a ajuns, în luna iulie 2023, la 84.733, cu o capacitate instalată de 1.063 MW, în condiţiile în care nu au intrat încă cei din programul Casa Verde, de unde vor veni mai mulţi, estimările fiind ca la finele lunii martie, anul viitor, să fie atinsă ţinta de 2.000 de MW capacitate instalată, a declarat vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, Gabriel Andronache. Acesta a subliniat că, în prezent, trebuie făcut totul pas cu pas, astfel încât să nu existe probleme în sistem şi, în afară de programul Casa Verde fotovoltaic, să se acorde atenţie şi stocajului.

l Depozitarul Central distribuie, începând de joi, 5 octombrie, sumele de bani aferente CUPON 6 pentru obligaţiunile emise de Patria Bank, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni fiind de 16,29 euro. Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului la data de 14 septembrie 2023. Obligatarii îşi pot încasa sumele de bani aferente CUPON 6 în conturile de fonduri dedicate ale Participanţilor la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 17 Septembrie 2023
Stire din Economie : Bursă, energie, agricultură. INFO economic
Pagina a fost generata in 0.3107 secunde