Bătaie pe RCA. Volume istorice de vânzări înghițite de piață în doar câteva zile

324
Bătaie pe RCA. Volume istorice de vânzări înghițite de piață în doar câteva zile - rca-1702061091.jpg

Articole de la același autor

De astăzi, 8 decembrie, de la ora 0, toți cei peste 830.000 de șoferi care mai aveau încă RCA emis de Euroins au fost obligați să își cumpere o altă asigurare pentru a evita amenzi de până la 2000 de lei și chiar suspendarea cărții de identitate a mașinii. A fost o săptămână istorică pentru piața RCA, care, în ciuda numărului mic de jucători, a reușit să "înghită" volume uriașe de solicitări.
” Am avut un volum istoric de solicitări pentru polițe RCA, absorbit de piață în doar câteva zile. Deși doar opt societăți emit acest tip de asigurări ele au reușit, împreună cu brokerii, să își servească clienții, în ciuda faptului că majoritatea șoferilor asigurați la societatea Euroins au lăsat schimbarea polițelor pe ultimele momente”, spune Valentin Ionescu, directorul Sectorului Asigurări Reasigurări din Autoritatea de Supraveghere Financiară.


O premieră, arată datele consultate de Economica, este faptul că s-au înregistrat volume notabile de vânzări inclusiv în timpul nopții, ceea ce arată că șoferii care aveau RCA la Euroins au amânat cumpărarea unei noi polițe chiar pentru ultimele ore care au precedat ieșirea pe șosele.


La începutul acestei săptămâni, peste 800.000 de șoferi mai avea încă RCA la Euroins. Luni și marți s-au vândut circa 200.000 de polițe pe piață, miercuri încă aproximativ 200.000 iar ieri, joi, este de asteptat ca încă cel puțin 150.000 de polițe să fi intrat pe piață. Asadar, cel puțin 500.000 de asigurări RCA noi, în doar câteva zile. Au fost volume de vânzări și de șase-șapte ori mai mari decât într-o zi normală. De exemplu, unul dintre marii brokeri din domeniu vânduse, până la 12 noaptea, peste 20.000 de polițe, față de 2000-3000 cât vinde într-o zi normală. Emiterile au continuat și pe timpul nopții.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5564 secunde