„Biblioteca din Gară”, un proiect iniţiat de SRCF Constanţa pentru cei care aşteaptă în staţie sau călătoresc cu trenul

43091
„Biblioteca din Gară”, un proiect iniţiat de SRCF Constanţa pentru cei care aşteaptă în staţie sau călătoresc cu trenul - 1-1702041443.jpg

Articole de la același autor

Într-o lume acaparată de online, SRCF Constanța lansează proiectul „Biblioteca din Gară”. Călătorii care ajung în Gara CF Constanța, pentru a-și petrece timpul într-un mod plăcut, sunt invitați să își aleagă o carte din sutele de volume din diferite genuri literare. Biblioteca este amplasată în zona caselor de bilete, la ieșirea spre peronul 1.

„Biblioteca din Gară” a fost inaugurată vineri, 8 decembrie, iar cărțile au fost donate de către angajații CFR Infrastructură Constanța.

„Este o bibliotecă publică, din care călătorii pot împrumuta o carte care să îi însoțească până la destinație, dar în care pot să-și lase volumele pe care le-au citit, astfel încât să se bucure de ele și alți oameni.

Pentru mulți dintre noi, trenul este un loc potrivit pentru lectură, iar faptul că putem călători într-o anumită direcție, volumul pe care îl citim ne poartă într-o altă lume, ne oferă un sentiment foarte plăcut, iar distanțele parcurse pot părea chiar mai scurte“, a declarat Dorin Maer, director SRCF Constanța.

În biblioteca din Gara Constanța, cei interesați pot găsi atât romane de dragoste sau polițiste, cât și literatură clasică, istorică, de artă sau pentru copii, cărți care le oferă o experiență de lectură captivantă și povești interesante. De asemenea, călătorii străini pot găsi volume în limbile engleză și franceză. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.543 secunde