BNS este prima organizație sindicală complet digitalizată

176
BNS este prima organizație sindicală complet digitalizată - bnsesteprimaorganizatiesindicala-1676661770.jpg

Articole de la același autor

Procesul digitalizării a cuprins nu doar instituțiile statului și mediul de afaceri, ci și mișcarea sindicală. Iată, săptămâna trecută, Blocul Național Sindical a anunțat, printr-un comunicat, că a devenit cea mai transparentă organizație sindicală din țară, odată cu lansarea noului site www.bns.ro și a noii platforme online – mybns.bns.ro.

Site-ul www.bns.ro în noua sa arhitectură asigură accesul la un pachet complet de informații ce vizează organizarea și funcționarea confederației, de la informații generale despre organizație (cine este, obiective, structuri de conducere, federații și sindicate afiliate BNS, decizii ale organelor de conducere etc.) până la informații despre activitatea curentă a organizației (propuneri și modificări legislative, campanii proprii, studii, cercetări, rapoarte și resurse etc).

Platforma mybns.bns.ro are o nouă interfață, prietenoasă, ușor accesibilă, care vine în întâmpinarea lucrătorilor ce vor să adere la o organizație sindicală, dar în special a celor care sunt deja membrii de sindicat BNS. Platforma poate fi accesată inclusiv pe telefon sau tabletă prin descărcarea aplicației MyBNS disponibilă gratuit din App Store, Google Play și AppGalery.

MyBNS este un instrument ce întărește capacitatea de organizare sindicală, facilitează comunicarea rapidă între structurile sindicale membre, respectiv membrii de sindicat, asigurând o comunicare bidirecțională și sigură. Aplicația se adresează atât celor peste 300 de mii de membri de sindicat, cât și celor ce vor să se alăture mișcării sindicale. Membrii vor avea acces la informații postate cu privire la inițiative legislative, știri, articole de interes din diverse domenii de activitate și, de asemenea, vor putea reacționa rapid prin transmiterea de mesaje sau puncte de vedere. Aplicația reprezintă, de asemenea, o bibliotecă în care activiștii sindicali, pot accesa rapid deciziile luate la nivel de organizație, proiectele legislative, studii, analize și cercetări.

MyBNS are două zone. Una publică în care furnizează știri și informații centrate pe aspecte de interes pentru lucrători. Iar cea de a doua zonă este una privată, accesul fiind permis doare celor care sunt membri de sindicat sau celor care, prin intermediul aplicației, aderă la o organizație sindicală.

În plus, cu ajutorul aplicației se pot depune sesizări în cazul încălcării unor drepturi sau cereri de asistență ori de sprijin în legătură cu probleme ce pot fi rezolvate de sindicat, federație sau confederație, se arată în comunicatul dat publicității. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde