Cârciumarii au fost rupți cu amenzi, în minivacanța de 1 Mai

574
3
Cârciumarii au fost rupți cu amenzi, în minivacanța de 1 Mai - carciumarii-1399477365.jpg

Articole de la același autor

Minivacanța de 1 Mai le-a adus încasări peste așteptări agenților economici din turism și alimentația publică, dar și o mulțime de sancțiuni.


În intervalul 1 - 4 mai 2014, in-spectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au descins în restaurantele, barurile și cluburile din zonele turistice cele mai frecventate: Bușteni, Sinaia, Predeal, Poiana Brașov, Bran-Moeciu, Mamaia, 2 Mai, Vama Veche, Rânca, Olănești, Căciulata, Geoagiu Băi, Băile Felix, Stâna de Vale, Băile Tușnad și altele.


Acțiunea s-a desfășurat pe baza analizei de risc și a informațiilor furnizate de structurile specializate. Se știa că în astfel de momente, economia subterană își dă în petic, că evaziunea fiscală va crește peste măsură.


Previziunile au fost confirmate. În urma verificării a 359 societăți comerciale, cei 493 de inspectori antifraudă fiscală au constatat 517 încălcări ale legislației financiar-contabile și au aplicat amenzi în valoare totală de 2,93 milioane lei. În plus, activitatea comercială a 58 firme a fost suspendată.


De exemplu, în stațiunile de pe Valea Prahovei s-a dispus suspendarea activității a 14 localuri, care încălcau obligativitatea legală de utilizare a casei de marcat, sau care comercializau băuturi alcoolice fără banderole fiscale. 


Pe litoral, cinci cluburi au fost sancționate contravențional pentru diferențe dintre stocul real și cel consemnat în registrele contabile, iar altuia i-a fost suspendată activitatea pentru o perioadă de trei luni, din cauza neutilizării casei de marcat electronice fiscale. 


O cramă din Sighișoara s-a pricopsit cu sancțiuni totale de 76.751 lei pentru lipsa documentelor de justificare a plății accizei aferente băuturilor alcoolice comercializate fără documente de proveniență. 


Comentează știrea

bag hermes
18 mai 2014
bag hermes

hermes bag consignment Stiri Economie : Cârciumarii au fost rupți cu amenzi, în minivacanța de 1 Mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online bag hermes http://kiropraktorvagtsyd.dk/images/hermes-fr-bag-hermes-1443.asp

hermes beschwerde
19 mai 2014
hermes beschwerde

hermes black perfume Stiri Economie : Cârciumarii au fost rupți cu amenzi, în minivacanța de 1 Mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes beschwerde http://turcyklisterne.dk/images/the-hermes-beschwerde-handbags-in-my-heart.asp

MBT Tupu Shoes
3 iunie 2014
MBT Tupu Shoes

mbt schuhe kiburi black Stiri Economie : Cârciumarii au fost rupți cu amenzi, în minivacanța de 1 Mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Tupu Shoes http://www.ishfaak.com/mbt/mbt-shoes-san-diego.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Economie : Concursul de la Antifraudă are… erată
Pagina a fost generata in 0.4723 secunde