Casa Luca din Vama Veche şi Hotelul Proton din Neptun, scoase la vânzare

268

Articole de la același autor

Pe întreg litoralul românesc, de la Sulina, trecând prin Năvodari şi până la Vama Veche, o serie de active din domeniul ospitalităţii - hoteluri, pensiuni, centre de agrement sau restaurante - sunt scoase, din diferite motive, la vânzare. Se predau afaceri la cheie, unele merg strună, altele trebuie resuscitate.

În Vama Veche, Casa Luca îşi caută un nou proprietar. Unitatea turistică, prezentată drept o oportunitate excelentă de investiţie, include trei corpuri de clădiri, fiind amplasată la intrarea în localitate, la doar 150 de metri de plajă. A fost construită în anul 2005, pe un teren în suprafaţă totală de 2.154 mp, dispune de 80 de locuri de cazare în 40 de camere şi de o parcare generoasă, ce poate găzdui 40 de maşini.

Preţul solicitat - 2.900.000 euro. 




De asemenea, la vânzare este scos şi Hotelul Proton, unitate situată în centrul staţiunii Neptun. Este vorba despre o construcţie din anul 2003, cu regim de înălţime de trei etaje, ridicată pe un teren de 1.593 mp, cu o amprentă la sol de 438 mp. 67 dintre cele 77 de camere pot fi folosite în circuitul turistic, dar şi cele 10 camere administrative pot fi transformate în camere pentru închiriat.

Hotelul dispune de o recepţie primitoare, un bar şi o terasă elegantă, afacerea având potenţial de creştere.

Pentru a deveni noul proprietar al unităţii, va trebui să achitaţi suma de 1.850.000 euro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3353 secunde