CCIR / Sondaj Eurochambres Women Network Survey: În ce investesc femeile antreprenor

118
CCIR / Sondaj Eurochambres Women Network Survey: În ce investesc femeile antreprenor - 1-1683551451.jpg

Articole de la același autor

Angajamentul femeilor antreprenor pentru a investi în procesele de transformare digitală și sustenabilă este asumat într-o pondere ridicată, conform rezultatelor sondajului Eurochambres Women Network Survey 2023, lansat de Asociația Camerelor de Comerț Europene (Eurochambres), la care a contribuit inclusiv Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR).

Concret, 72% dintre respondente au declarat că investesc în procesele de digitalizare ale companiei pe care o conduc, în timp ce investițiile în domeniul sustenabilității sunt realizate de 68% dintre femeile antreprenor care au participat la acest studiu.

Principalele obstacole menționate de participantele în cadrul acestui studiu sunt birocrația, accesul la finanțare și menținerea echilibrului dintre viața profesională și cea privată.

Studiul a fost realizat atât pentru a aduce în atenția societății și factorilor de decizie provocările cu care se confruntă antreprenoriatul feminin, cât și pentru a contribui la dezvoltarea unor inițiative și măsuri legislative care să sprijine femeile antreprenor din Europa.

Rezultatele studiului demonstrează nu doar faptul că femeile antreprenoare sunt reziliente în fața provocărilor, ci au o viziune pe termen lung și capacitatea de a face față cu brio schimbărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.547 secunde