Cele mai căutate cartiere din Constanța

7248
1
Cele mai căutate cartiere din Constanța - blocuri1-1342714990.jpg
Faptul că o bună parte dintre studenți sunt plecați în vacanță pune o presiune importantă asupra ofertei și-i face pe proprietari mai flexibili în negociere, sunt de părere reprezen-tanții imobiliare.ro. Portalul imobiliar a realizat un clasament al celor mai ieftine chirii în cele mai căutate cartiere din București și din alte mari orașe din țară.

În ceea ce privește Constanța, pe segmentul chiriilor cel mai căutat cartier este Tomis Nord, arată analiza. Prețul pentru o lună de găzduire la garsoniere pornește de la 150 de euro. Cu această sumă poate fi închiriată, la această oră, o locuință cu o suprafață de 22 metru pătrați, de exemplu, situată la etajul trei într-un bloc cu patru nivele.

Chiriile apartamentelor cu două camere încep de la 175 de euro pe lună, sumă cu care poate fi închiriat un apartament cu o suprafață utilă de 40 metri pătrați, renovat recent, dar nemobilat, situat la parter.

Pentru apartamentele cu trei camere, chiriile cerute de proprietari pornesc de la 200 de euro. La acest preț poate fi închiriat un apartament utilat și mobilat, semidecomandat, cu o suprafață utilă de 52 de metri pătrați, situat la etajul întâi într-un bloc cu patru nivele.

Tomis Nord este urmat, în topul celor mai căutate cartiere din Constanța, de Faleza Nord, Tomis III și Dacia, mai arată analiza.

Turistul chiriaș

Făcând referire strict la apar-tamentele cu două camere din stațiuni, potrivite, de ce nu, pentru turiștii care își doresc și au posibilitatea unei vacanțe prelungite pe litoral, o altă analiză făcută ieri publică de imopedia.ro arată că cele mai scumpe chirii sunt la această oră în Mamaia, acestea situându-se în jurul valorii de 310 euro/lună pentru apartamentele cu două camere, departe de cea înregistrată în Neptun, de numai 235 de euro. La apartamentele cu trei camere, chiria medie în Mamaia este de aproximativ 450 euro/lună, valoare cu care se pot achita lejer două luni în stațiuni mai puțin aglomerate, precum Mangalia (215 euro), Eforie Nord (165 de euro) sau Costinești (160 de euro).

Comentează știrea

hmm
20 iulie 2012
turist

Chiriasul n-are cum sa fie si "turist".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.335 secunde