Cât costă cele mai scumpe apartamente scoase la vânzare în Constanța

451
Cât costă cele mai scumpe apartamente scoase la vânzare în Constanța - apartamentescumpe-1340210203.jpg
Oferta de proprietăți rezidențiale scumpe este în creștere în întreaga țară. În prima jumătate a acestui an, numărul anunțurilor care promovează apartamente ale căror prețuri exprimate în euro depășește sau este egal cu 500.000 de euro a ajuns la 188, în comparație cu 105 anunțuri similare, în aceeași perioadă a anului trecut, conform imobiliare.ro.

Într-un top al orașelor cu cele mai scumpe proprietăți rezidențiale, Bucureștiul este urmat de Brașov și Constanța.

Dacă în Capitală cea mai scumpă proprietate scoasă acum la vânzare costă trei milioane de euro (un penthouse dintr-un complex rezidențial din pădurea Băneasa, de 303 metri pătrați utili, cu patru camere, trei băi și o terasă care include un jacuzzi pentru șase persoane), în Constanța cel mai scump apartament costă aproape 400.000 de euro și este în Faleză Nord. Acesta are 300 de metri pătrați utili și este compus din două livinguri, patru dormitoare, trei grupuri sanitare, o bucătărie, opt dressinguri și două terase. Finisajele sunt, bineînțeles, de lux.

Să nu credeți însă că ar fi singura proprietate la un astfel de preț; lista este una destul de generoasă. Cu 380.000 de euro poate fi cumpărat și un apartament de 280 de metri pătrați, tot cu șase camere, situat la ultimele două nivele într-un bloc cu zece etaje din apropierea pieței Tomis III.

Revenind la Faleză Nord - Pescărie, acolo se caută un nou proprietar și pen-tru un aparta-ment cu trei camere, cu o suprafață utilă de 115 metri pătrați, care costă "doar" 350.000 de euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2964 secunde