Chiriile încep să-i usture pe constănțeni la buzunare

1078
1
Chiriile încep să-i usture  pe constănțeni la buzunare - piataimobiliara-1339331760.jpg
Mulți dintre proprietarii de apartamente care intenționau să le închirieze pe termen lung au simțit, la rândul lor, vânt de vară, așadar au renunțat să-și mai caute, cel puțin până la începutul lui septembrie, un chiriaș permanent. Așa se face că la această oră oferta agențiilor imobiliare constănțene, la capitolul închirieri, este una destul de săracă, în multe cazuri. Vorbim, bineînțeles, în special despre zone din care se ajunge destul de repede pe plajă, fie că vorbim despre plajele din stațiunea Mamaia, fie despre Plaja Mo-dern, Trei Papuci sau celelalte.

Constănțeanul de rând, care este în căutarea unei locuințe, este cel care are de pierdut. Agenții imobiliari spun că cererea a ajuns pe alocuri să fie mai mare decât oferta, fapt ce a dus, nu în puține cazuri, la o creștere a chiriei cu câteva zeci de euro.

Mai mult, tocmai din cauza faptului că încă din luna mai portofoliile agențiilor imobiliare sunt ceva mai sărace, iar doritorii deloc puțini, proprietarii nu prea mai sunt dispuși să negocieze. Administratorul unei agenții imobiliare con-stănțene a precizat că, de exemplu, zilele trecute a intermediat închirierea unui apartament din Faleză Nord, pentru care specialiștii au stabilit o chirie "corectă", luându-se în considerare suprafața locuinței, poziționarea, dotările și finisajele, de 280 de euro. Proprietarul a primit însă fără nicio problemă 300 de euro, atât cât a cerut.

Faleză Nord, cea mai scumpă

Faleză Nord rămâne, în continuare, una dintre zonele cu cele mai multe chirii mari și asta deoarece, explică agenții imobiliari, acolo majoritatea sunt apartamente decomandate, cu o suprafață utilă destul de generoasă, apartamente în care majoritatea proprietarilor au investit serios tocmai pentru a fi atractive și a le aduce un venit pe măsură. Aici, un apartament cu trei camere ajunge să fie închiriat și cu 450 de euro pe lună, în condițiile prezentate mai sus.

Comentează știrea

Fonduri UE
11 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1099 secunde