Consiliul Național al IMM / Măsura reducerii TVA la pâine trebuie extinsă la toate produsele alimentare
81
Articole de la același autor
Case și vile executate silit, la prețuri de chilipir, la Constanța. Cu cât putem cumpăra o astfel de locuință
07 Septembrie 2013
Iată cine trebuie să vină, mai nou, la Trezorerie în Constanța
24 Septembrie 2013
S-a deschis Tinimtex! Iată noutățile ediției de toamnă
18 Septembrie 2013
Anunț important al Administrației Finanțelor Publice Constanța / Rearondare din punct de vedere al activității de trezorerie
23 Septembrie 2013
Zeci de hoteluri de pe litoral, scoase la vânzare
16 Septembrie 2013
Cât te costă să zbori de la Constanța la Istanbul, cu Turkish Airlines
21 Septembrie 2013
Măsura reducerii TVA, aplicată deja în cazul pâinii și al produselor de panificație, trebuie extinsă la toate produsele alimentare, deoarece în acest mod se asigură un grad ridicat de protecție socială, în paralel cu stimularea producției, consumului și sectorului industriei agro-alimentare, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, Liviu Rogojinaru, vicepreședintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), anunță Agerpres.
"Susținem extinderea măsurii TVA redusă pentru toate alimentele, potrivit practicilor din celelalte state membre ale Uniunii Europene, concomitent cu reducerea cotei generale a TVA de la 24% la 19%, începând cu data de 1 ianuarie 2014. Principalele rațiuni care stau la baza adoptării unei astfel de măsuri țin de protecția socială, stimularea producției, consumului și sectorului industriei agro-alimentare. Nu în ultimul rând, pledăm pentru îmbunătățirea Codului fiscal și a Codului de procedură fiscală pentru reducerea fiscalității, simplificarea birocrației și a formularelor fiscale, în special pentru IMM-uri", a afirmat Liviu Rogojinaru, potrivit Agerpres.
"Susținem extinderea măsurii TVA redusă pentru toate alimentele, potrivit practicilor din celelalte state membre ale Uniunii Europene, concomitent cu reducerea cotei generale a TVA de la 24% la 19%, începând cu data de 1 ianuarie 2014. Principalele rațiuni care stau la baza adoptării unei astfel de măsuri țin de protecția socială, stimularea producției, consumului și sectorului industriei agro-alimentare. Nu în ultimul rând, pledăm pentru îmbunătățirea Codului fiscal și a Codului de procedură fiscală pentru reducerea fiscalității, simplificarea birocrației și a formularelor fiscale, în special pentru IMM-uri", a afirmat Liviu Rogojinaru, potrivit Agerpres.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 20 Septembrie 2013
Vineri, 06 Septembrie 2013
Sâmbătă, 31 August 2013
Joi, 29 August 2013
Joi, 29 August 2013
Luni, 29 Iulie 2013
Miercuri, 17 Iulie 2013
Marţi, 02 Iulie 2013