Curtea de Arbitraj Comercial și Maritim Constanța își reia activitatea pe 15 mai 2020

194
Curtea de Arbitraj Comercial și Maritim Constanța își reia activitatea pe 15 mai 2020 - arbitriicomercialisaureunitlacci-1588686967.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 15 mai 2020, Curtea de Arbitraj Comercial și Maritim Constanța își va relua activitatea. În contextul actual, privind măsurile de distanțare socială și limitare a răspândirii pandemiei, conducerea instituției a luat măsuri sporite de protecție, astfel că ședințele de judecată se vor desfășura la sediul CCINA Constanța, din bdul. Alexandru Lăpușneanu nr. 185A, în sala mică EuroDobrogea, situată la etajul 2. Având suprafață de 83 mp, aceasta permite distanțarea socială, neexistând niciun risc de aglomerare a sălii de judecată. Se va fixa doar câte un termen de judecată pe zi, cu respectarea orei programate, pentru a permite dezinfecția și aerisirea corespunzătoare a sălii.

Arbitrajul are un mare avantaj, întrucât ședințele de judecată nu sunt publice, sunt confidențiale, la ele participând doar membrii Tribunalului arbitral și reprezentanții părților.

Se pune în vedere părților ca orice înscrisuri să fie transmise electronic, înainte de termenul de judecată. De asemenea, părțile vor trebui să respecte măsurile impuse de autorități, privind purtarea măștii de protecție pe durata ședințelor de judecată. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3017 secunde