Demonstraţii cu ambarcaţiuni pe lacul Tăbăcăriei, la Maritime Business Week

1144
Demonstraţii cu ambarcaţiuni pe lacul Tăbăcăriei, la Maritime Business Week - 1-1719573798.jpg

Articole de la același autor

După conferinţe, dezbateri şi relaţionare la Tomis Maritime Expo, participanţii la Maritime Business Week, primul eveniment internaţional dedicat industriei maritime organizat în România, au avut ocazia de a asista la spectaculoase sesiuni de demonstraţii pe lacul Tăbăcăriei.

Cea dintâi demonstraţie a fost efectuată cu o ambarcaţiune de colectare deşeuri, episod realizat cu suportul Blue Lines, expozant prezent la manifestare.

„Ambarcaţiunea de recoltat Berky Triton 550 este ideală pentru zonele de apă mai mari şi mai largi, care trebuie să fie curăţate de vegetaţie - atât pentru plantele de la suprafaţa apei, cât şi pentru cele care cresc sub apă - şi de diferite tipuri de resturi.

Dotările tehnice ale ambarcaţiunii permit îndepărtarea eficientă a deşeurilor plutitoare de la suprafaţa apei”, au explicat reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa.

Vineri, 28 iunie, în ultima zi a Maritime Business Week, spectacolul cu vele a fost cu adevărat încântător pe lacul Tăbăcăriei, graţie demonstraţiilor de sporturi nautice şi de agrement, realizată atât de foarte tinerii sportivi de la Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing, cu bărcuţele care au putut fi admirate, timp de trei zile, în galeria expoziţiei din cadrul Tomis Maritime Expo, cât şi de o echipă de copii de la Asociaţia Nautic Club Farul Constanţa.

„Mulţumesc copiilor participanţi pentru momentele spectaculoase executate cu îndemânare şi entuziasm”, a transmis, la finalul demonstraţiilor, directorul general al CCINA Constanţa, Ruxandra Serescu. Totodată, cu suportul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa, ea le-a înmânat şi invitaţii pentru a vizita Microrezervaţia şi Delfinariul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6042 secunde