Incidente și accidente pe mări și oceane

378
Incidente și accidente  pe mări și oceane - incidente-1476722019.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile din portul Manzanillo, Mexic, au capturat 136 de kilograme de cocaină dintr-un container aflat la bordul navei portcontainer "Kota Lukis", pe 15 octombrie 2016. Cocaina provine din Columbia. Nava și echipajul nu sunt suspectați, fiind lăsați să părăsească portul pe 16 octombrie.




La bordul platformei petroliere "Statfjord A", care se află în Marea Nordului, a izbucnit un incendiu pe 16 octombrie 2016. Imediat a fost activat sistemul de stingere a incendiilor. 20 de persoane, din echipajul de 67 de persoane al platformei, au fost evacuate și transportate pe platforma "Statfjord B". Incendiul a fost pus sub control.


Domeniul petrolier Statfjord este un câmp de petrol și gaze naturale care acoperă 580 kilometri pătrați și este situat la granița britanică - norvegiană a Mării Nordului.




Pe data de 17 octombrie 2016, ferry-boat-ul "Fosen" a rămas în derivă în fiordul Fusafjorden, din Norvegia, din cauza unor probleme tehnice. În asistență a fost trimis remorcherul "Fox Challenger". Nava a fost remorcată până în portul Fusa, unde a acostat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente  pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.4208 secunde