Incidente și accidente pe mări și oceane

364
Incidente și accidente  pe mări și oceane - incidente-1476722019.jpg
Autoritățile din portul Manzanillo, Mexic, au capturat 136 de kilograme de cocaină dintr-un container aflat la bordul navei portcontainer "Kota Lukis", pe 15 octombrie 2016. Cocaina provine din Columbia. Nava și echipajul nu sunt suspectați, fiind lăsați să părăsească portul pe 16 octombrie.
La bordul platformei petroliere "Statfjord A", care se află în Marea Nordului, a izbucnit un incendiu pe 16 octombrie 2016. Imediat a fost activat sistemul de stingere a incendiilor. 20 de persoane, din echipajul de 67 de persoane al platformei, au fost evacuate și transportate pe platforma "Statfjord B". Incendiul a fost pus sub control.


Domeniul petrolier Statfjord este un câmp de petrol și gaze naturale care acoperă 580 kilometri pătrați și este situat la granița britanică - norvegiană a Mării Nordului.
Pe data de 17 octombrie 2016, ferry-boat-ul "Fosen" a rămas în derivă în fiordul Fusafjorden, din Norvegia, din cauza unor probleme tehnice. În asistență a fost trimis remorcherul "Fox Challenger". Nava a fost remorcată până în portul Fusa, unde a acostat. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3255 secunde