Incidente și accidente pe mări și oceane

247
Incidente  și accidente pe mări și oceane - incidente-1475510699.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Nagoya" a început să ia apă în compartimentul mașini și, în cele din urmă s-a sprijinit cu pupa pe nisip, într-o zonă cu ape mici, din largul Insulelor Sapudi, Marea Java. Cei 14 membri ai echipajului au abandonat nava, urcând într-o barcă de salvare, de unde au fost preluați de un vas de pescuit.

Cargoul "Nagoya" are capacitatea de 617 tdw, a fost construit în 1987 și este înmatriculat sub pavilion Indonezia.

v v v

Bulk-carrier-ului "Molat", încărcat cu 23.000 de tone de extract de palmier, i s-a interzis intrarea în portul Tauranga, din Noua Zeelandă. Nava a rămas ancorată în afara portului, din data de 6 septembrie 2016. Extractul din sâmburi de palmier este importat în Noua Zeelandă, fiind utilizat în hrana animalelor în ferme.

Acest transport a fost blocat de către Ministerul Industriilor, după ce s-a descoperit că marfa provenea dintr-o facilitate neînregistrată, din Malaezia. Valoarea mărfii se ridică la aproximativ 5.750.000 dolari pe piața din Noua Zeelandă.

v v v

Comandantul rus al navei "PR Navolok" a fost raportat de către pilotul din portul Fowey, din Marea Britanie, că era așa de beat în timpul manevrei de intrare în port, încât secundul s-a văzut nevoit să-l înlocuiască la comandă. Comandantul a fost dat pe mâna Tribunalului, care trebuie să stabilească pedeapsa.

v v v

Nava ro-ro de mare viteză "Swift 1" a raportat un incendiu la bord, pe data de 1 octombrie 2016, în timp ce se afla în Strâmtoarea Bab El Mandeb, la nord-est de Mocha, Yemen. Echipajul a fost salvat de navele din apropiere. Potrivit unor informații neconfirmate, provenite de la rebelii yemeniți, nava a fost lovită chiar de rachetele lor și a fost complet distrusă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1986 secunde