Incidente și accidente pe mări și oceane

225
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidente-1477065890.jpg

Articole de la același autor

Un petrolier care transporta 3.400 de tone de nafta (hidrocarburi) a explodat în timpul descărcării într-un port din sudul Chinei. Incidentul a avut loc pe data de 20 octombrie 2016. O persoană aflată la bord a fost declarată dispărută, a anunțat agenția oficială de știri Xinhua. Echipa de salvare a anunțat că explozia s-a produs în sala mașinilor.

v v v

Zece persoane înarmate au atacat nava heavy lift coreeană "Dongbang Giant Nr. 2", pe 20 octombrie 2016, la sud de Bongao, Insula Tawitawi, Filipine. Navă plecase din Australia spre Masan, Coreea. Se presupune că atacatorii aparțin grupului Abu Sayyaf. Comandantul navei, de naționalitate coreeană, și un membru al echipajului, filipinez, au fost răpiți. Forțele antitero din Filipine Marina Militară au fost alertate.

v v v

Nava de pescuit ton "Jorge Seif Junior" s-a scufundat în dimineața de 20 octombrie 2016, la aproximativ 45 mile marine de Imbituba, sudul Braziliei. Aflată în apropiere, nava "BBC Citrine" a salvat 18 marinari. Un marinar a murit și alți șase sunt dați dispăruți.

v v v

La bordul navei de transport autovehicule "Silver Sky", ancorată în dana nr. 340, a portului Antwerp, a izbucnit un incediu în noaptea de 20 oc-tombrie 2016. Focul a pornit de pe o punte încărcată cu mașini second-hand, destinate Africii. Echipajul a fost eva-cuat. Pe 21 octombrie 2016, dimineața, focul era încă violent. Temperatura din interiorul navei era atât de mare, încât pompierii nu au putut urca pe punțile de marfă.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Princess Maria" a intrat în coliziune cu bulk-carrier-ul "Karagaak" în jurul orei 4, pe 19 octombrie 2016. Ambele nave intrau în Strâmtoarea Dardanelele, din Marea Egee. Cele două nave au suferit avarii. Bulbul cargoului "Princess Maria" este deteriorat. Navele au ancorat în condiții de siguranță și urmează a fi inspectate. Incidentul este cercetat de autorități.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente  pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.409 secunde