Inflaţie, energie regenerabilă, agricultură. INFO economic

149
Inflaţie, energie regenerabilă, agricultură. INFO economic - 1-1712830200.jpg

Articole de la același autor

l Rata anuală a inflaţiei a coborât, în luna martie 2024, la 6,61%, de la 7,23% în februarie, în condiţiile în care mărfurile alimentare s-au scumpit cu 2,81%, cele nealimentare cu 8,06%, iar serviciile cu 10,20%, informează Institutul Naţional de Statistică. Indicele armonizat al preţurilor de consum în luna martie 2024 comparativ cu luna februarie 2024 a fost 100,45%.

Rata anuală a inflaţiei în luna martie 2024 comparativ cu luna martie 2023 calculată pe baza indicelui armonizat al preţurilor de consum a fost 6,7%.

l Cel mai mare târg de energii regenerabile şi protecţia mediului din România - Green Energy Expo & Romenvirotec - are loc, în perioada 11-13 aprilie, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

Organizatorii evenimentului îşi propun să-şi consolideze eforturile în promovarea sustenabilităţii şi inovaţiei în domeniul protecţiei mediului, prin oferirea unei platforme valoroase pentru schimbul de cunoştinţe şi bune practici la nivel internaţional, subliniind astfel angajamentul României faţă de politicile de mediu şi dezvoltare durabilă.

l Parlamentul României este incapabil, în două mandate succesive, să adopte o Lege a arendei care să susţină activitatea fermierilor din întreaga ţară, susţin Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România - LAPAR, Federaţia Naţională a Producătorilor din Agricultură, Industria Alimentară şi Servicii Conexe din România - Pro Agro şi Uniunea de Ramură Naţională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal - UNCSV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0425 secunde