Inițiativa care ar trebui preluată de toate ministerele

122
Inițiativa care ar trebui preluată de toate ministerele - initiativacareartrebuipreluatade-1647957645.jpg

Articole de la același autor

Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a demarat constituirea unui amplu comitet consultativ cu reprezentanții tuturor sectoarelor din agricultură și industrie alimentară. Viitorul organism se va implica în elaborarea de politici publice pe baza dialogului cu toți cei interesați.

„În calitate de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, îmi doresc instituirea unui mecanism de dialog constructiv cu reprezentanții mediului asociativ din principalele sectoare ale agriculturii, industriei alimentare și dezvoltării rurale. Principalul scop al acestui mecanism este reprezentat de dorința mea de a elabora politici publice coerente în sectorul agroalimentar la care să contribuie activ, pe baza expertizei lor, reprezentanții beneficiarilor acestora, anterior adoptării lor”, a declarat ministrul.

Inițiativa va aduce pe masa ministerului problemele și nevoile reale ale celor ce activează în agricultură și industria alimentară și va contribui la realizarea unor politici agricole bine fundamentate. Celelalte ministere ar trebui să se inspire din inițiativa ministrului agriculturii și să dezvolte dialogul cu agenții economici din sectoarele lor de activitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1037 secunde