Invitație la conferința „Industriile de vârf”

128
Invitație la conferința „Industriile de vârf” - invitatielaconferintaindustriile-1652270027.jpg

Articole de la același autor

Academia de Studii Economice București organizează conferința „Industriile de vârf”. În cadrul evenimentului care va avea loc marți, 17 mai 2022, între orele 09:30 - 14:00, în Aula Magna, vor prezenta comunicări, printre alții: Florin SPĂTARU - ministrul economiei, Sebastian BURDUJA - ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Mihai MATEI - președintele Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii.


Mecanismul de resetare accelerată a economiei europene a intrat în faza „pe repede înainte” sub presiunea reașezării polilor de putere economică declanșată de războiul din Ucraina. În spatele războiului se mai configurează o ecuație: tehnologică, energetică și de structură a economiilor, pentru că lumea va arăta foarte diferit după acest război.


Conferința își propune să răspundă la următoarele întrebări: Unde e România în această ecuație? În această ecuație suntem un termen sau o necunoscută? Ce putem pune pe masa UE astfel încât să devenim relevanți în economia de vârf? Oficiali, experți și oameni de afaceri vor dezbate aceste teme, în cadrul reuniunii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3619 secunde