Invitație la Săptămâna Internațională a Clusterelor Transilvane

215
Invitație la Săptămâna Internațională a Clusterelor Transilvane - invitatielasaptamanainternationa-1655318254.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a VII-a ediție a Săptămânii Internaționale a Clusterelor Transilvane – „Sustainable Business Performance”, cel mai mare eveniment intersectorial din Europa de Sud-Est, va avea loc, în format fizic, la Cluj Innovation Park - Centrul de Industrii Creative, în perioada 17 - 24 iunie 2022.

În cadrul evenimentului, pe data de 22 iunie, va fi organizată o sesiune hibrid de matchmaking B2B, C2C și C2B, adresată tuturor companiilor, instituțiilor și clusterelor interesate de: colaborări intersectoriale, sprijin pentru inovare, dezvoltarea de noi afaceri și lărgirea oportunităților la nivel internațional.

Evenimentul va aduce împreună reprezentanți din mai multe domenii de activitate: IT&C; industrii creative; agrofood & agricultură; industria mobilei; energie; materiale și altele.

Înregistrarea la întâlnirile B2B, C2C și C2B este posibilă accesând platforma evenimentului: https://events.transylvanianclusters.ro/

Înregistrarea se face până pe data de 21 iunie, iar stabilirea întâlnirilor de brokerage, până pe 22 iunie.

Mai multe detalii puteți obține de la Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, la următoarele adrese de contact: [email protected] sau tel: 0241/550.960.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0493 secunde