IT&C, joburi, bursă. INFO economic

7016
IT&C, joburi, bursă. INFO economic - 1-1700731714.jpg

Articole de la același autor

l România a reuşit, în ultimii cinci ani, să crească de 2,5 ori cifra de afaceri globală pe cercetare, inovare, tehnologii, IT&C şi se apropie de 6,6 miliarde de euro doar pe exporturi, a declarat, la cea de-a doua ediţie a Romanian Venture Capital, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan. Demnitarul a adăugat că România are o strategie pentru tehnologii cuantice, iar ţinta este ca ţara noastră să devină lider în ceea ce înseamnă software pentru quantum.

l Mai mult de jumătate (56%) dintre angajaţi au în plan să-şi schimbe locul de muncă, anul viitor, principalele motive de nemulţumire fiind salariul prea mic, lipsa oportunităţilor reale de a creşte în compania pentru care lucrează în prezent sau faptul că muncesc într-un mediu pe care îl consideră toxic, arată un sondaj realizat de platforma de recrutare eJobs. 17% dintre respondenţi sunt indecişi din acest punct de vedere, iar 27% sunt mulţumiţi de locul în care lucrează la ora actuală şi nu se gândesc să facă vreo schimbare.

l Radu Hanga a fost reales preşedinte al Consiliului de Administraţie al Bursei de la Bucureşti, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor. Totodată, acţionarii au ales şi membrii Consiliului Bursei pentru un mandat de patru ani. Este vorba despre Vasile Pascu, Daniela Secară, Şerban Marin, Norica Chiţu, Radu Hanga, Remus Vulpescu, Cosmin Pană, Octavian Molnar şi Claudia Ionescu. De asemenea, Autoritatea de Supraveghere Financiară a autorizat prelungirea mandatului lui Adrian Tănase în calitate de director al Bursei, până la data de 31 decembrie 2024. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3875 secunde