Ministrul Agriculturii, Petre Daea, participă la Consiliul AgriFish de la Luxemburg

109
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, participă la Consiliul AgriFish de la Luxemburg - 1-1682417384.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, participă, marţi, 25 aprilie, la Consiliul Agricultură şi Pescuit, de la Luxemburg, unde se vor discuta teme de maxim interes pentru producătorii agricoli din România.

„Pe ordinea de zi a reuniunii se vor regăsi teme precum situaţia pieţelor agricole în urma invadării Ucrainei, planurile strategice ale Politicii Agricole Comune, oportunităţile bioeconomiei în contextul provocărilor actuale, agricultura carbonului”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Potrivit sursei citate, pe baza informaţiilor furnizate de Comisie şi de statele membre, Consiliul va face un bilanţ al situaţiei pieţei produselor agroalimentare în UE, cu accent pe impactul războiului din Ucraina.

În urma comunicărilor din partea Comisiei, miniştrii vor desfăşura o dezbatere de orientare cu privire la aspectele agricole şi forestiere ale propunerii de regulament referitoare la certificarea eliminărilor de dioxid de carbon.

Totodată, Consiliul va urmări să aprobe concluzii privind oportunităţile oferite de bioeconomie în contextul provocărilor actuale, cu accent special pe zonele rurale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4793 secunde