O delegație a Abu Dhabi Ports Group a efectuat prima vizită de lucru în portul Constanța

228
O delegație a Abu Dhabi Ports Group a efectuat prima vizită de lucru în portul Constanța - odelegatieaabudhabiportsgroupaef-1659970161.jpg
Vizita efectuată de ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, în Emiratele Arabe Unite, în luna iunie 2022, nu a rămas fără rezultate. Luni, 8 august, o delegație a Abu Dhabi Ports Group a sosit în portul Constanța, informează Compania Națională Administrația Porturilor Maritime. Oamenii de afaceri au fost însoțiți de Bogdan Mîndrescu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Conducerea Abu Dhabi Ports Group și-a manifestat interesul pentru derularea unor investiții în portul Constanța, iar în această primă vizită vor fi stabiliți termenii colaborării, pașii de urmat pentru o relație de afaceri durabilă. Oaspeții au făcut un tur tehnic în portul Constanța, la bordul navei „Anghel Saligny”.

Vizita se înscrie în măsurile stabilite în iunie de România și Emiratele Arabe Unite pentru dezvoltarea colaborării în domeniul transportului și infrastructurii maritime dintre cele două țări. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3137 secunde